![]() |
if i wouldve known that..
i wouldve posted Friday. you were all over me on AIM tellin me to hurry and post.. blah. |
CHECK MY VERSE IN CHRITS..
that my friend is what you call gangster. i wrote a diss and put it in chrits hahaha.. leave me a spot and get shot. FUCKER.. cut. period. |
its Friday. let the voting commence
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
up. vote hoes.
329-48833333333333333333333333333333333333333333333333 33333333333333333333333333333333333333333333333 |
jhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjj |
^yea me too... tight ass shit yo.... i should get my verse in one of dose.... Chrit is locked up??.............................................. ........
|
VOTE.ON.THIS.NOW.
NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW. NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW.NOW |
up.
0--------------------------------------------------------00000--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
^
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
up
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
iuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppp
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
is upping this more than 5 times not against the rules?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ |
This is actually true...
And it seems we are coming down on that these days... Sorry Dez... DQ'd |
All times are GMT -4. The time now is 06:55 PM. |